Διανομείς χαρτιού ABS Centerfeed. Elegance Line

52,00 

ABS Centerfeed Paper Dispensers, διαφανές χρώμα. Elegance Line

Διανομείς χαρτιού ABS Centerfeed. Elegance Line

 

Ο διανομέας χαρτιού enterfeed της Elegance Line, κατασκευασμένος από ABS, τον καθιστά έναν συμπαγή διανομέα χαρτιού κεντρικής τροφοδοσίας, στιβαρό και με χαρακτηριστικά κατά των βανδαλισμών. Παρουσιάζει ένα πολυδύναμο και διαχρονικό σχέδιο που προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Ιδανικό για τουαλέτες και κουζίνες με μεγάλη κίνηση.

Διαθέτει τυπικό κλειδί ασφαλείας Losdi, που παρέχεται μαζί με το προϊόν.

Τοποθετήστε το κάθετα στον τοίχο. Για τη σωστή τοποθέτησή του διαθέτει σετ βιδών και στοιχείων.

Εκτός από τη λειτουργία του ως διανομέας χαρτιού, λειτουργεί ως διακοσμητικό στοιχείο, διακοσμώντας όλα τα δημόσια μπάνια και ανανεώνοντας το εμφανές πρόσωπο της επιχείρησής σας.

Το μοντέλο με γκάζι περιλαμβάνει συστήματα ελεγχόμενης χορήγησης και μαζί του επιτρέπεται η δοσολογία του φύλλο προς φύλλο, εξοικονομώντας κόστος στην κατανάλωσή του.

Κατασκευάζεται σε ABS σε διάφορα χρώματα όπως: Χρώμα καπνού (διαφανές), λευκό χρώμα, γκρι χρώμα και μαύρο χρώμα. Επιτρέπει να προσαρμόζεται σε οποιονδήποτε χώρο ανάλογα με το σχέδιο που έχετε.

Οι διανομείς χαρτιού Losdi centerfeed μπορούν να βρεθούν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, καντίνες, κουζίνες, πρατήρια καυσίμων, βενζινάδικα, κλινικές, γραφεία κ.λπ.