Υπηρεσίες Καθαρισμού Γραφείων στη Λεμεσό

Η διασφάλιση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος γραφείου είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της φήμης και της εικόνας της επωνυμίας της ομάδας σας.

  • ✓ Οι καθαρίστριές μας έχουν έμπειρο και καθαρό ποινικό μητρώο.
  • ✓ Παρέχουμε όλα τα υλικά και τον εξοπλισμό εάν απαιτείται.
  • ✓ Διαθεσιμότητα αυθημερόν χωρίς ελάχιστο συμβόλαιο
  • ✓ Μπορείτε να πάρετε το ίδιο καθαριστικό κάθε φορά
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού

Έτοιμοι να βρείτε την καλύτερη εταιρεία καθαρισμού γραφείων
κοντά σου στη Λεμεσό;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε online κράτηση για την υπηρεσία καθαρισμού σας

Γνωρίστε τον Διευθυντή μας

Για μια μακροχρόνια υπηρεσία καθαρισμού με σύμβαση ερχόμαστε να σας συναντήσουμε και να οργανώσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο καθαρισμού γραφείου για εσάς

Απολαύστε ξανά το γραφείο σας

Η υπηρεσία καθαρισμού γραφείων μας στη Λεμεσό είναι ωριαία, επομένως θα πληρώνετε μόνο για τον χρόνο που αφιερώνετε στο χώρο.

Κάντε online κράτηση για την υπηρεσία καθαρισμού σας

  • Επιλογή υπηρεσίας
  • Επιλέξτε Service Extras
  • προσαρμοσμένων πεδίων
  • Ημερομηνία ώρα
  • Η πληροφορία σου
  • Πληρωμή
  • Επαληθεύστε τα στοιχεία παραγγελίας
  • κράτηση

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Επιλέξτε Service Extras

Επιλέξτε επιπλέον υπηρεσίες που θέλετε να προσθέσετε στην κράτησή σας.

προσαρμοσμένων πεδίων

Απαντήστε σε αυτό το σύνολο ερωτήσεων για να συνεχίσετε.

Ημερομηνία ώρα

Κάντε κλικ σε μια ημερομηνία για να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των διαθέσιμων κουλοχέρηδων, κάντε κλικ σε μια πράσινη χρονοθυρίδα για να την κρατήσετε

Η πληροφορία σου

Δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε μια επιβεβαίωση και άλλα στοιχεία επικοινωνίας

Πληρωμή

Μπορείτε είτε να πληρώσετε online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή το PayPal ή μπορείτε να πληρώσετε κατά την άφιξη με μετρητά

Επαληθεύστε τα στοιχεία παραγγελίας

Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία της κράτησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής εάν όλα είναι σωστά

κράτηση

Το ραντεβού σας έχει προγραμματιστεί με επιτυχία. Θα λάβετε ένα e-mail μόλις εγκριθεί το ραντεβού σας.
Ερωτήσεις;
Καλέστε 99229441 για βοήθεια

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλογή υπηρεσίας
Επιλέξτε Service Extras
προσαρμοσμένων πεδίων
Επιλογή ημερομηνίας και ώρας
πληροφορίες
Τα στοιχεία πληρωμής σας
Επαληθεύστε τα στοιχεία κράτησης
Το ραντεβού υποβλήθηκε

Επιλέξτε Διάρκεια υπηρεσίας

Πρέπει να επιλέξετε τη διάρκεια της υπηρεσίας, η τιμή της υπηρεσίας σας θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια.

Πόσοι άνθρωποι?

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 1
Γραφεία και εταιρείες
3 Υπηρεσίες
Γραφείο καθαρισμού Καθαρισμός γραφείου που σας παρέχεται από έναν ή περισσότερους καθαριστές, η τιμή είναι ανά ώρα 12.50 € Ξεκινά από
Καθαρισμός παραθύρων Καθαρισμός τζαμιών εσωτερικά και εξωτερικά (αν είναι προσβάσιμα) μαζί με τα κουφώματα και τα περβάζια
Βαθύς καθαρισμός γραφείου Αφαίρεση σκόνης, Καθαρισμός τουαλέτας, Καθαρισμός δαπέδων & σκαλοπατιών, Καθαρισμός επιφάνειας εργασίας
Χαρακτηριστικά
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού

Αφιερώστε όλη σας την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας σας και εμπιστευτείτε μας να αναλάβουμε τον καθαρισμό του γραφείου.

Το WeClean4U είναι χτισμένο στα θεμέλια του φήμη, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, και γνωρίζουμε τη σημασία ενός φρέσκου και τακτοποιημένου περιβάλλοντος εργασίας.

  • Τα WeClean4U καθαριστές γραφείου είναι ασφαλισμένοι και η εργασία τους εποπτεύεται στενά από διευθυντές ποιοτικού ελέγχου, οι οποίοι διασφαλίζουν ότι η εμπορικές υπηρεσίες καθαρισμού για εταιρικούς πελάτες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Θα κανονίσουμε α προσαρμοσμένο σχέδιο υπηρεσίας καθαρισμού γραφείου ανάλογα με την κλίμακα, τις εγκαταστάσεις και τις ανάγκες καθαρισμού της επιχείρησής σας. Εσείς επιλέγετε τη συχνότητα των συνεδριών καθαρισμού, είτε είναι καθημερινή, εβδομαδιαία, δύο φορές την εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο.
  • Θα πάρεις οι ίδιες καθαρίστριες γραφείων κάθε φορά, ώστε να εξοικειώνονται με τις εγκαταστάσεις σας και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις στις οποίες πρέπει να επικεντρωθούν. Φυσικά, αν θέλετε την αντικατάσταση των καθαριστικών, μπορούμε πάντα να το κανονίσουμε και αυτό.
  • Εκτός από το δικό σας τακτική υπηρεσία καθαρισμού γραφείου, μπορούμε επίσης να εκτελέσουμε καθαρισμός χαλιών γραφείου, καθαρισμός τζαμιών γραφείου και καθαρισμός ταπετσαριών γραφείου. Εάν βρίσκετε αυτές τις υπηρεσίες χρήσιμες για τον χώρο εργασίας σας, ενημερώστε μας και θα οργανώσουμε τα πάντα.

Η εταιρεία καθαρισμού γραφείων που Λεμεσός εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων

Τα εμπορική υπηρεσία καθαρισμού Η ομάδα είναι έμπειρη και προσαρμόζεται σε κάθε είδους επαγγελματικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων μικρών και μεγάλων κτιρίων γραφείων, καταστημάτων, χώρων λιανικής και πολλά άλλα.

Δεδομένου ότι στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία καθαρισμού γραφείων στη Λεμεσό, παρακαλούμε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε με τις απαιτήσεις σας κατά την κράτηση. Ακολουθούν οι τομείς στους οποίους εστιάζει ο εμπορικός καθαρισμός γραφείων και οι διάφορες εργασίες που θα αναλάβει η καθαρίστριά σας:

  • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα.
  • Καθαρισμός κουζίνας, πλύσιμο πιάτων.
  • Καθαρισμός μπάνιου και τουαλέτας.
  • Καθαρισμός μπαλκονιού, αντικατάσταση τσάντας κάδου.
  • Καθαρισμός εσωτερικών γυάλινων θυρών και χωρισμάτων (προσβάσιμες περιοχές).
  • Καθαρισμός εξοπλισμού γραφείου και άλλα
  • Συντήρηση δαπέδου – σφουγγαρίστρα ή μέσω επαγγελματικού σκληρού εξοπλισμού καθαρισμού δαπέδου εάν ζητηθεί.
  • Πότισμα των φυτών καθημερινά – εάν ζητηθεί.
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού
καθαρισμός γραφείων, υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού

Άλλες υπηρεσίες καθαρισμού με εμπορική σύμβαση που προσφέρουμε για το γραφείο σας:

Εκτός από τον τακτικό καθαρισμό γραφείου, έχουμε μερικές άλλες υπηρεσίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για τον χώρο εργασίας σας. Καλέστε μας λοιπόν σε περίπτωση που χρειάζεστε:

  • Καθαρισμός χαλιών γραφείου - Αν χρειάζεσαι επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών- Ενημέρωσέ μας. Μπορούμε να σκουπίσουμε με ηλεκτρική σκούπα το μοκέτα στο χώρο εργασίας σας και θα είναι πάντα το καλύτερο, αλλά η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει επεξεργασία ατμού υψηλής ποιότητας από προεπιλογή. Όλοι οι επαγγελματίες καθαριστές χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους για να επιτύχουν την καλύτερη εμφάνιση για τα χαλιά και τα χαλιά σας.
  • Καθαρισμός τζαμιών γραφείου – Από την άλλη πλευρά, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με το καθαριότητα των παραθύρων στο γραφείο σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα πόλων που τροφοδοτείται με νερό για να φτάσουμε μέχρι τον τέταρτο όροφο του κτιρίου. Για τους υψηλότερους ορόφους, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό καταβατηρίου για να καθαρίσουμε με ασφάλεια κάθε παράθυρο του κτιρίου.
  • Καθαρισμός ταπετσαριών γραφείου – Έχετε καναπέδες, καναπέδες ή άλλα έπιπλα που χρειάζονται καθάρισμα; Στο WeClean4U ξέρουμε τι είναι εξαιρετικός καθαρισμός ταπετσαρίας – ξηρός αφρός, δερμάτινες επενδύσεις και άλλα. Για ερωτήσεις - καλέστε μας και ρωτήστε μας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Τι περιλαμβάνει η υπηρεσία καθαρισμού γραφείου;

Α: Οι καθαρίστριες ακολουθούν μια λίστα προτεραιοτήτων που ορίζεται όταν κανονιστεί η κράτηση. Επίσης, εάν έχετε κάποια ειδικά αιτήματα, φροντίστε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων.

Ε: Τι γίνεται με τα υλικά και τα προϊόντα καθαρισμού;

Α: Εάν οι υπηρεσίες που λαμβάνετε είναι εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες, τότε σας ζητάμε να τις προμηθεύσετε μόνοι σας μαζί με τον εξοπλισμό καθαρισμού. Θα χαρούμε να σας στείλουμε με email μια λίστα με τα συνηθισμένα υλικά που χρειάζονται. Επιπλέον, μπορούμε να προμηθεύσουμε υγρά καθαρισμού και πανιά κατόπιν αιτήματος με επιπλέον χρέωση. Βεβαιωθείτε ότι πρέπει να υπάρχει ένας καθορισμένος χώρος για την αποθήκευση των υλικών καθαρισμού και του εξοπλισμού. Για καθημερινό καθαρισμό γραφείου, ζητήστε προσφορά για την παροχή εξοπλισμού και υλικών καθαρισμού.

Ε: Μπορώ να έχω την ίδια καθαρίστρια γραφείου σε κάθε επίσκεψη;

Α: Ναι, μπορούμε να το κανονίσουμε για εσάς. Ωστόσο, σας ζητάμε να τηρείτε τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρα της ημέρας κάθε εβδομάδα, ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε το ίδιο καθαριστικό για εσάς.

Ε: Ο καθημερινός καθαρισμός του γραφείου θα διαταράξει την εργάσιμη ημέρα μας;

Α: Όχι, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη, προσαρμοσμένη προδιαγραφή καθημερινού καθαρισμού για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ο Υπεύθυνος Λογαριασμού Συμβάσεων θα διασφαλίσει ότι οι συμφωνίες σε επίπεδο υπηρεσιών διατηρούνται πάντα και θα είναι ευέλικτο για να ανταποκρίνεται στις ώρες λειτουργίας σας.

Ε: Θα λείπω για λίγο και δεν θα χρειαστώ το καθάρισμα του γραφείου, τι τώρα;

Α: Φροντίστε να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα.

Ε: Γιατί η επιχείρησή μου χρειάζεται καθημερινό καθαρισμό γραφείου;

Α: Κατανοούμε ότι ένα καθαρό και υγιεινό γραφείο δημιουργεί ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας για όλους. Προσφέρουμε μια σειρά από βραβευμένες υπηρεσίες καθαρισμού στη Λεμεσό και δεσμεύονται να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα φανταστικό περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους τους.

Ε: Πώς εξετάζετε τα καθαριστικά γραφείου;

Α: Κάνουμε έλεγχο ταυτότητας και αναφοράς που ακολουθούνται από δύο συνεντεύξεις για να διασφαλίσουμε ότι συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα άτομα.

Ε: Μπορεί η καθαρίστρια γραφείου να πλένει τα χαλιά και τα παράθυρα από έξω;

Α: Η υπηρεσία καθαρισμού γραφείου δεν περιλαμβάνει πλύσιμο χαλιών και καθαρισμό εξωτερικών παραθύρων, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε ξεχωριστές επαγγελματικές υπηρεσίες για αυτές τις εργασίες. Το καθαριστικό γραφείου σας στο Λονδίνο μπορεί να τοποθετήσει μόνο το χαλί και να καθαρίσει τα παράθυρα από μέσα.

Ε: Τι συμβαίνει εάν η καθαρίστρια γραφείου καταστρέψει κάτι;

Α: Εάν όντως ισχύει αυτό, τότε θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αποζημιώσουμε.

Ε: Τι συμβαίνει εάν το καθαριστικό δεν είναι διαθέσιμο;

Α: Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε και να στείλουμε κάποιον άλλο.

Ε: Τι συμβαίνει εάν είμαστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία καθαρισμού γραφείου;

Α: Εάν συμβεί ποτέ αυτό, τότε θα κανονίσουμε μια επίσκεψη από έναν Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου που θα αξιολογήσει την κατάσταση. Εάν είναι απαραίτητο, θα σας παρέχουμε ένα καθαριστικό αντικατάστασης.

Ε: Γεια, υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Α: Απολύτως όχι! Ασκούμε τη διαφάνεια των τιμών.