Υπηρεσίες Καθαρισμού Στρωμάτων στη Λεμεσό

Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας και εξαλείψτε τα ακάρεα της σκόνης, τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές με το επαγγελματικό μας διάλυμα βαθύ καθαρισμού στρώματος.

  • ✓ Θα σας βοηθήσουμε να αναζωογονήσετε το στρώμα σας, εγγυημένα καλύτερα αποτελέσματα!.
  • ✓ Αφαίρεση λεκέδων ούρων, αίματος, εμετού και ιδρώτα
  • ✓ Χρήση απορρυπαντικών κατά την εγκυμοσύνη, τα παιδιά και τα κατοικίδια
  • ✓ Γρήγορο στέγνωμα για άνετο ύπνο
καθαρισμός στρώματος
καθαρισμός στρώματος
καθαρισμός στρώματος

Έτοιμοι να βρείτε την καλύτερη εταιρεία καθαρισμού στρωμάτων
κοντά σου στη Λεμεσό;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε online κράτηση για την υπηρεσία καθαρισμού σας

Σχετικά με το στρώμα σας

Καθορίστε τον τύπο, το μέγεθος και την κατάσταση του στρώματός σας και θα λάβετε ένα ακριβές κόστος του κόστους καθαρισμού

Τα καθαρά όνειρα περιμένουν

Ο καθαρισμός του στρώματός σας όχι μόνο βοηθά να απαλλαγείτε από τη συσσωρευμένη σκόνη και τα ακάρεα, αλλά εξασφαλίζει επίσης ένα πιο φρέσκο ​​και υγιεινό περιβάλλον ύπνου.

Κάντε online κράτηση για την υπηρεσία καθαρισμού σας

  • Επιλογή υπηρεσίας
  • Επιλέξτε Service Extras
  • προσαρμοσμένων πεδίων
  • Ημερομηνία ώρα
  • Η πληροφορία σου
  • Πληρωμή
  • Επαληθεύστε τα στοιχεία παραγγελίας
  • κράτηση

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Επιλέξτε Service Extras

Επιλέξτε επιπλέον υπηρεσίες που θέλετε να προσθέσετε στην κράτησή σας.

προσαρμοσμένων πεδίων

Απαντήστε σε αυτό το σύνολο ερωτήσεων για να συνεχίσετε.

Ημερομηνία ώρα

Κάντε κλικ σε μια ημερομηνία για να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των διαθέσιμων κουλοχέρηδων, κάντε κλικ σε μια πράσινη χρονοθυρίδα για να την κρατήσετε

Η πληροφορία σου

Δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε μια επιβεβαίωση και άλλα στοιχεία επικοινωνίας

Πληρωμή

Μπορείτε είτε να πληρώσετε online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή το PayPal ή μπορείτε να πληρώσετε κατά την άφιξη με μετρητά

Επαληθεύστε τα στοιχεία παραγγελίας

Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία της κράτησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής εάν όλα είναι σωστά

κράτηση

Το ραντεβού σας έχει προγραμματιστεί με επιτυχία. Θα λάβετε ένα e-mail μόλις εγκριθεί το ραντεβού σας.
Ερωτήσεις;
Καλέστε 99229441 για βοήθεια

Επιλογή υπηρεσίας

Επιλογή υπηρεσίας
Επιλέξτε Service Extras
προσαρμοσμένων πεδίων
Επιλογή ημερομηνίας και ώρας
πληροφορίες
Τα στοιχεία πληρωμής σας
Επαληθεύστε τα στοιχεία κράτησης
Το ραντεβού υποβλήθηκε

Επιλέξτε Διάρκεια υπηρεσίας

Πρέπει να επιλέξετε τη διάρκεια της υπηρεσίας, η τιμή της υπηρεσίας σας θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια.

Πόσοι άνθρωποι?

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 1
Καθαρισμός στρώματος
3 Υπηρεσίες
Καθαρισμός μονού στρώματος Απολαύστε έναν καλύτερο ύπνο με ένα στρώμα που καθαρίζεται επαγγελματικά από το WeClean4U. 60 € Ξεκινά από
Καθαρισμός διπλού στρώματος Απολαύστε έναν καλύτερο ύπνο με ένα στρώμα που καθαρίζεται επαγγελματικά από το WeClean4U. 100 € Ξεκινά από
Καθαρισμός στρώματος King Size Απολαύστε έναν καλύτερο ύπνο με ένα στρώμα που καθαρίζεται επαγγελματικά από το WeClean4U. 150 € Ξεκινά από
Χαρακτηριστικά
καθαρισμός στρώματος

Το να διατηρείτε το στρώμα σας καθαρό είναι απαραίτητο για έναν καλύτερο ύπνο και τη συνολική ευεξία.

Ένα βρώμικο στρώμα μπορεί να φιλοξενεί αλλεργιογόνα, τα ακάρεα σκόνης, να βακτήρια που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Επιπλέον, η αφαίρεση επίμονων λεκέδων από το στρώμα σας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της υγιεινής του.

  • Ένα κοινό ζήτημα είναι η αντιμετώπιση λεκέδες στρώματος, ειδικά εκείνα που προκαλούνται από ούρα ή αίμα. Αυτοί οι λεκέδες όχι μόνο είναι αντιαισθητικοί, αλλά μπορούν επίσης να αφήσουν πίσω τους δυσάρεστες οσμές. Για να εξαλείψετε αποτελεσματικά την οσμή και τον λεκέ, είναι σημαντικό να ενεργήσετε έγκαιρα.
  • Καταπολεμώντας αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης: Τα ακάρεα σκόνης είναι συχνά υπεύθυνα για αλλεργίες και άσθμα, καθιστώντας δύσκολη την πλήρη εξάλειψή τους. Ωστόσο, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι χρησιμοποιώντας την αποτελεσματική θεραπεία μας, μπορούμε να εξαλείψουμε με επιτυχία τα ακάρεα της σκόνης και άλλα αλλεργιογόνα από τα στρώματά σας, οδηγώντας σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι σας.
  • Εξάλειψη οσμών και λεκέδων: Χρησιμοποιούμε ισχυρά προϊόντα καθαρισμού που έχουν την ικανότητα να διαλύουν σκληρούς λεκέδες όπως π.χ ούρα, αίμα, έμετος και ιδρώτας. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν επίσης συστατικά που εξαλείφουν δυσάρεστες μυρωδιές. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού, το στρώμα σας θα έχει ένα φρέσκο ​​άρωμα και θα αισθάνεται σαν να είναι ολοκαίνουργιο.
  • Καθαρισμός όλων των τύπων στρωμάτων: Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του στρώματός σας, έχουμε τη δυνατότητα να το καθαρίσουμε σχολαστικά. Είτε είστε κάτοχος ενός στρώματος αφρού μνήμης είτε ενός στρώματος με ελατήρια, γνωρίζουμε τα περισσότερα αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού και μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία μας για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Τι κερδίζετε με την υπηρεσία βαθύ καθαρισμού στρώματος στη Λεμεσό

Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και προεπεξεργασία λεκέδων

Όταν έρθει η ομάδα καθαρισμού μας, θα σκουπίσει καλά το στρώμα για να εξαφανίσει τη σκόνη, τα υπολείμματα και τις τρίχες κατοικίδιων ζώων. Στη συνέχεια, θα εφαρμόσουν ένα εξειδικευμένο απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία δύσκολων λεκέδων.

Καθαρισμός στρώματος εξαγωγής ζεστού νερού

Μετά από αυτό, θα χρησιμοποιηθεί ένα μοναδικό μηχάνημα που χρησιμοποιεί εξαγωγή ζεστού νερού. Ένα μικρό ακροφύσιο θα εκκενώσει ένα ισχυρό ρεύμα ζεστού νερού στο στρώμα με σημαντική πίεση. Αυτή η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι το νερό διεισδύει βαθιά στο ύφασμα. Στη συνέχεια, το μηχάνημα θα εξάγει το 90-95% της υγρασίας, μαζί με τυχόν συσσωρευμένη βρωμιά και βρωμιά, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τα βακτήρια και τα ακάρεα σκόνης. Αυτή η προσέγγιση αφήνει το στρώμα κυρίως στεγνό.

Στεγνό καθάρισμα στρώματος

Κάποιος μπορεί επίσης να επιλέξει να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο στεγνού καθαρισμού για να καθαρίσει ένα στρώμα. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός ισχυρού διαλύτη σε σκόνη στην επιφάνεια του στρώματος για να προσελκύσει και να παγιδεύσει τη βρωμιά. Στη συνέχεια, ο διαλύτης αφαιρείται μαζί με όλη τη βρωμιά χρησιμοποιώντας μια μηχανή καθαρισμού ηλεκτρικής σκούπας. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους στρωμάτων και εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις οσμές. Συνιστάται ιδιαίτερα για τον καθαρισμό στρωμάτων με αφρό μνήμης, καθώς οι τεχνικές υγρού καθαρισμού θα μπορούσαν ενδεχομένως να τα βλάψουν.

Πρόσθετη περιποίηση στρώματος

Για να προσφέρουμε στο στρώμα σας πρόσθετη προστασία, θα ολοκληρώσουμε την υπηρεσία εφαρμόζοντας μια μοναδική λύση χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτή η λύση θα σχηματίσει μια προστατευτική ασπίδα πάνω από το υλικό, αποτρέποντας αποτελεσματικά τυχόν διαρροές από το να προκαλέσουν μόνιμους λεκέδες. Ως αποτέλεσμα, το στρώμα θα γίνει πιο εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό στο μέλλον.

καθαρισμός στρώματος
καθαρισμός στρώματος

Άλλες υπηρεσίες καθαρισμού κατοικιών που προσφέρουμε για το σπίτι σας:

Εκτός από τακτικά υπηρεσία καθαρισμού στρώματος, έχουμε μερικές άλλες υπηρεσίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για το σπίτι σας. Καλέστε μας λοιπόν σε περίπτωση που χρειάζεστε:

  • Καθαρισμός Ταπετσαριών – Μεταμορφώστε τον καναπέ σας σε ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι με τον εξειδικευμένο καθαρισμό ταπετσαριών μας. Αφαιρέστε τους επίμονους λεκέδες και απολαύστε έναν φρέσκο, φιλόξενο χώρο.
  • Ταπητοκαθαριστήριο - Αν χρειάζεσαι επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών- Ενημέρωσέ μας. Μπορούμε να σκουπίσουμε με ηλεκτρική σκούπα το μοκέτα στο χώρο εργασίας σας και θα είναι πάντα το καλύτερο, αλλά η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει επεξεργασία ατμού υψηλής ποιότητας από προεπιλογή. Όλοι οι επαγγελματίες καθαριστές χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους για να επιτύχουν την καλύτερη εμφάνιση για τα χαλιά και τα χαλιά σας.
  • Λήξη καθαρισμού μίσθωσης – Εγγυημένη ικανοποίηση! Οι έμπειροι καθαριστές μας προσφέρουν αξιόπιστο τελικό καθαρισμό ενοικίασης για να εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση από την παλιά σας ενοικίαση στη νέα.